18 ianuarie 2020

Conditii de Utilizare

TRENULETE ELECTRICE - Termeni Generali

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Administratorii site-ului www.trenuleteelectrice.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila. Accesand legatura „Conditii de utilizare” puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestuia.

1. Administratorii site-ului www.trenuleteelectrice.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele erori provocate de aceasta pagina de web, sau pentru eventuale pagube produse prin folosirea nepotrivita a produselor cumparate prin intermediul nostru.

NU SE RECOMANDA UTILIZAREA PRODUSELOR PREZENTE DECAT COPIILOR INSOTITI DE UN ADULT, SAU CU VARSTA PESTE 5 ANI.

2. Fiind de acord cu aceste conditii, clientul se obliga se le respecte si sa isi asume intreaga raspundere si toate riscurile.

Sunt interzise in mod expres:
- Accesarea site-ului www.
trenuleteelectrice.ro de catre dispozitive sau programe automate,de copiere a continutului.
-
Toate marcile ce apar pe acest site sunt proprietate a companiilor respective si sunt interzise folosirea sau modificarea fara acordul respectivelor companii.

4. Continutul site-ului a fost alcatuit pe baza datelor tehnice publicate de producatori sau reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. De aceea www.trenuleteelectrice.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, intre produsele livrate si imaginile de pe site, pot interveni diferente datorita modificarii: caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila din partea producatorilor.

5. www.trenuleteelectrice.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs de e-mail unor terti - persoane fizice sau juridice - nu vinde, nu ofera nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

6. Ne rezervam dreptul de a trimite oferte speciale clientilor nostri fideli.

7. Preturile afisate pe site-ul www.trenuleteelectrice.ro includ TVA-ul (19%).

8. Garantiile produselor

Produsele cumparate prin intermediul site-ului trenuleteelectrice.ro beneficieaza de garantia - 24 de luni - obisnuita a fiecarui produs in parte. Astfel, fiecare comanda va fi insotita de o factura, care este si certificatul de garantie al produsului (produselor) respective.

9. ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI trenuleteelectrice.ro, VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT ACEST FAPT, SAU CARE EXPLOATEAZA ERORI ALE APLICATIEI.

Inapoi

Vizualizaţi Train Shop pe o hartă mai mare
IP-ul dumneavoastra este: 18.206.12.79
Copyright © 2020 www.trenuleteelectrice.ro. Powered by Zen Cart

Locomotive